5 Aralık 2009 Cumartesi

Şoker ( Mehmet Usta ) Röportajı


Çocukların beğeniyle izlediği “Bez Bebek” dizisinin Şoker’i Mehmet Usta, diziye nasıl başladığını, oyunculukla ilgili düşüncelerini ve canlandırdığı karakteri anlattı.

“Bez Bebek” için teklif geldiğinde birkaç projeyi değerlendirdiğini söyleyen Aslan, “Bez Bebek bir çocuk dizisi olduğu için teklifi kabul ettim. Çünkü çocuklar büyüklerden daha sadık” dedi.

Çocuk tiyatrolarında oynadığı için çocukların beğenilerini iyi bildiğini belirten oyuncu, dizinin ilk bölümünü de bu yüzden birçok çocukla birlikte izlediğini söyledi.
Dizide komik, uçarı ve haylaz bir karakter olan Şoker’i canlandıran Aslan, “Çocuklara bir mesaj verirken çok dikkat etmek gerekiyor. Onlara neyi, ne şekilde empoze edersek ileride bize geri dönüşü o şekilde olacaktır” diye konuştu.

“Bez Bebek”in çocuklara kötünün varlığını, fakat ne olursa olsun sonucunda iyinin kazandığını anlattığını söyleyen başarılı oyuncu, “Oyunculuğun birçok zorlu yanları var ama bence her türlü zorluk zirve yolunda atılan bir adımdır. Aslında oyuncu zorlandığı anda, farkında olmadan kendini geliştiriyor demektir” dedi.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder